Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Thresh/Braum/Galio

Legaff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę wyciągnąć z gry dużo funu grając xxx champem.

joduska.me

botoflegends.com

RITO I HATE U!

Opublikowano

Cholernie przyjemnie gra się Braumem. Odkąd wyszedł, gram praktycznie tylko nim i przyznam, że dawno takiego ubawu nie miałam :D

- Twardy

- Pasywka (współgrająca z Q) - 4 auto ataki i cel zostaje ogłuszony

- Q nakłada efekt pasywki z bezpiecznej odległości. Może trochę zaboleć wrogiego ADC.

- W zapewniające mobilność - skok do teammate'a albo sojuszniczego miniona. Przydatne, gdy chcesz zablokować np. ulta Cait (W+E)... albo po prostu zwiać. Zapewnia celowi trochę bonusowego armoru i mres.

- Tarcza  - blokuje całkiem pierwszy skierowany w Ciebie atak i przez kilka sekund redukuje obrażenia następnych. Gdy jest aktywna, poruszasz się szybciej. Fajnie się nią blokuje niektóre umiejętności.

- Obszarowy knock-up z R może obrócić teamfight na Twoją korzyść. Przydatne w soloQ, w końcu pełno tam bobów :>

Opublikowano

Najlepszym supportem jest w tej chwili Braum, co do tego nie mam wątpliwości - sam wygrywa linie, wystarczy, że ADC chociaż trochę ogarnia, a bot będzie zgnębiony, jednak dostanie nerfa i spodziewam się, że dużego, dlatego polecam Thresh'a...

Łapiesz na łańcuch, trzymasz 2s po czym przyciągasz się do przeciwnika, używasz młynka (E) i przyciągasz go bliżej siebie + Ult do ucieczki, albo gonienia. Jego latarnia nie raz wyciągnie ADC z opresji + można robić lantern gank :) - jungler stoi w krzakach, albo za wieżą, ty łapiesz na hook'a, rzucasz mu pod nogi latarnie i obaj lecicie do przeciwnika.

Dodatkowo jest mały bug w grze... Użyj Q i od razu E, hook będzie leciał dużo szybciej, co zaowocuje tym, że ADC go nie ominie lub spali flash'a etc.

Gra się nim bardzo przyjemnie.

h6IduA1.png

Opublikowano

Mainuje Thresha i przyjemnie się nim gra. 

- ma stuna i graba

- podrzut z e

- latarnie dla adc 

- ult dobry na tfy

- dodatkowy dmg z e

- pasywka dodajaca ap i armor od stackow

Opublikowano

Generalnie poleciłbym Ci Thresha bo jest naprawdę mega dobry, ale Braum całkiem pozytywnie mnie zaskoczył jeśli chodzi o funkcjonowanie na pozycji support. Kup go ;)

Opublikowano

Galio

Rzadko pickowany, a jednocześnie silny na topie i midzie. Dobry harras, dmg, tankowaty, do tego mega op ulti do teamfightów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...